Specialistische begeleiding & training aan jeugd, ouders en professionals op het gebied van gedrag en sociaal-emotionele ontwikkeling

REVIEWS

Lees hier en op Google verschillende reviews en laat vooral zelf ook een review achter! Dank je wel alvast!

4,8
4,8 van 5 sterren (op basis van 14 reviews)
Uitstekend79%
Heel goed21%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Zeer tevreden!

24 april 2024

Wij zijn blij met het begeleidingstraject van onze zoon door Sandra. Hij heeft in een korte tijd praktische dingen geleerd, waardoor hij beter met stress om kan gaan en weer lekker in zijn vel zit. Het was heel fijn om samen met Sandra naar zijn gedrag/emotie te kijken waardoor opweg geholpen zijn. Dankjewel Sandra

Anoniem

Antwoord van 0 tot 18

Wat een lieve woorden! Dankjewel voor jullie openheid en kwetsbaarheid!

Groetjes Sandra

Op maat en afgestemd op het individu, humor, speels met duidelijke grenzen en positief

9 januari 2024

We hebben meer inzicht gekregen in de oorzaak van het gedrag. De oefeningen werken verbindend, waardoor we een rustiger gezinsleven hebben gekregen en vrolijkere kinderen.

We zijn heel erg blij met jouw komst en de inzet van de reflexintegratie therapie. Onze zoons hebben mooie ontwikkelingen laten zien en zitten weer fijn in hun vel. Dankjewel 🙏

Anoniem

Antwoord van 0 tot 18

(Gekopieerd vanuit een klanttevredenheid onderzoek)

Enthousiast, veel kennis

4 januari 2024

Ik heb fijne handvatten gekregen hoe ik met mijn autistische kleuter om moet gaan. Vooral ook in hoe ik dingen naar hem moet verwoorden.

Anoniem

Antwoord van 0 tot 18

(Gekopieerd vanuit een klanttevredenheid onderzoek)

Kindgericht en enthousiast voor het kind en duidelijk en verklarend naar de ouders toe

3 januari 2024

Ons traject is net pas begonnen, maar tot nu toe heb ik duidelijke en concrete communicatie en adviezen ondervonden.

Ik heb nu al meer begrip voor bepaalde handelingen die nog niet uitgevoerd kunnen worden en inzicht in hoe ik erbij kan helpen dat zich dat verbeterd.

Anoniem

Antwoord van 0 tot 18

(Gekopieerd vanuit een klanttevredenheid onderzoek)

Flexibel, duidelijk, goed inlevingsvermogen en vriendelijk

3 januari 2024

Als leerkracht heb ik met Sandra gewerkt, vanuit een arrangement en ben erg tevreden over de begeleiding. De begeleiding heeft wel geholpen, maar helaas is er meer nodig.

Het gaf elke keer rust voor de groep als de betreffende leerling begeleiding kreeg. Hij heeft tips gekregen om met bepaalde situaties om te gaan, maar het lukt hem helaas niet om deze elke keer weer in de praktijk te brengen.

Sandra gaf korte, maar krachtige adviezen en informatie gedurende het hele traject. Heel fijn 🙂

Anoniem

Antwoord van 0 tot 18

(Gekopieerd vanuit een klanttevredenheid onderzoek)

Energiek, betrokken en professioneel

12 december 2023

Ik heb Sandra ervaren als een betrokken persoon, met ietswat chaotische communicatie. Wellicht zou iets planmatige werken helpend kunnen zijn. Haar adviezen komen vanuit kennis!

Directe begeleiding voor het kind in de klas in de context van de school. Op die manier kan het kind dingen aanleren in de context van de school en kunnen leerkrachten leren handelen vanuit een voorbeeld.

Anoniem

Antwoord van 0 tot 18

(Gekopieerd vanuit een klanttevredenheid onderzoek)

Daadkrachtig, vriendelijk en positief

7 december 2023

Onze zoon is op school geholpen door Sandra met een arrangement/specialistische begeleiding in de klas. We zijn erg tevreden en de zorgen zijn flink verminderd. Volledig weg is ook niet mogelijk gezien zijn diagnose autisme.

Dat onze zoon nu zonder extra hulp kan deelnemen aan het regulier onderwijs, daar zijn we heel blij mee.

Wij omschrijven jou als daadkrachtig, vriendelijk en positief. Je hebt onze zoon gezien zoals hij is, met ook zijn kwaliteiten. Na een periode van veel negativiteit was dat een hele verademing.

Je mag mijn feedback delen, maar alleen anoniem.

Anoniem

Antwoord van 0 tot 18

(Gekopieerd vanuit een klanttevredenheid onderzoek)

Waardevol, je werkt kindgericht.

30 november 2023

Ik ben erg tevreden over de reflexintegratiebehandeling. Mijn kind heeft na de reflexintegratiebehandeling minder last van spanning en er is duidelijke vooruitgang zichtbaar.

Als ik jouw manier en houding in een paar woorden zou omschrijven, is dat: betrokken, out of the boxdenken, het kind zien en meedenken.

Dankjewel.

Anoniem

Antwoord van 0 tot 18

Dankjewel voor je mooie woorden! Super fijn dat het beter gaat! Wie weet tot ooit nog eens!

Zeer tevreden!

14 mei 2022

Heel erg bedankt lieve Sandra voor je hulp voor mij en mijn dochter!Groetjes Kamila

Kamila

Antwoord van 0 tot 18

Graag gedaan!

Wij kunnen ‘0 tot 18’ van harte aanbevelen

11 januari 2022

Het motto van ‘0 tot 18’ is ‘0 tot 18’ kan helpen het gedrag van uw kind te begrijpen, te vertalen én te veranderen!

Dat is wat Sandra gedaan heeft nadat ze een stukje met ons en onze dochter heeft ‘meegelopen’ in een kort traject. We liepen al een tijdje rond met een aantal vragen over de slaapproblemen en angstklachten van onze 8 jarige dochter. Vragen die te klein zijn om een heel hulpverleningstraject op te starten, maar die voor ons te groot waren om er zelf antwoorden op te vinden.

Toen werd Sandra door iemand uit ons netwerk aangeraden.

Sandra is een doortastend persoon en ging na een intake met onze dochter aan de slag. In de loop van het traject heeft Sandra zowel ons als onze dochter handvatten gegeven hoe we met haar slaapgedrag en piekergedachten konden omgaan zonder te problematiseren. Het gevolg is dat onze dochter beter slaapt, minder spanning heeft doordat het haar lukt om anders naar haar gedachtes te kijken. Wij kunnen haar hierbij op een positieve manier ondersteunen.

We kunnen op basis van deze ervaring andere ouders en/of verzorgers ‘0 tot 18’ van harte aanbevelen.

Anoniem

Antwoord van 0 tot 18

Wow wat een mooie review! Dankjewel! Even m’n rode wangetjes weer naar normaal krijgen 😊🥰…

Ook onwijs bedankt voor jullie openheid en wie weet zien we elkaar nog eens! Succes!

Heel laagdrempelig, vol humor en afgestemd op wie onze dochter is

29 december 2021

Sandra heeft onze dochter (6 jaar) begeleiding gegeven op school. Heel laagdrempelig, vol humor en afgestemd op wie onze dochter is. Op speelse wijze leerde Sandra haar dat foutjes maken juist leuk is en hoe “het leren” werkt in je hoofd. Helpende gedachten en je sterk voelen van binnen. Het gaf haar zelfvertrouwen.

Nu een jaar verder, neemt ze dit nog steeds mee. Super mooi en helpend.

Als ouders hadden we ook een paar gesprekken met Sandra. Heel fijn om te volgen hoe het ging op school- een kort lijntje. Maar ze gaf ons ook mooie inzichten hoe wij onze zorgen/angsten (over haar ontwikkeling, welbevinden, resultaten) onbewust projecteren op haar. Bewustwording op een directe maar respectvolle manier, met goede uitleg.

Wij vinden het een pettig idee dat we Sandra in kunnen vliegen indien nodig, vanuit een fijne samenwerking die er al is met onze dochter èn met ons.

Emmy & Thomas

Antwoord van 0 tot 18

🥰🥰😊😊 zit ik hier even te glunderen 😊😊🥰🥰 Dank jullie wel voor jullie eerlijkheid en jullie heerlijke dochter! Ze zoekt me nog steeds op, iedere keer als ik op haar school ben en ze wil graag iedere keer weer even mee ❤️. Maar dat kan óók omdat ze dan even les mist 🤪🤣🙈

Wie weet tot ziens!

Een goede professional die met aandacht naar je luistert en de tijd voor je neemt

24 december 2021

Een goede professional die met aandacht naar je luistert en de tijd voor je neemt.

Goede tools/tricks/tips van haar gekregen.ze is iemand met kennis van zaken en iemand waar je je snel bij op je gemak voelt waardoor het vertrouwd voelt met haar in gesprek te gaan,ik ben dan ook zeer tevreden over haar.

Anoniem

Antwoord van 0 tot 18

Dankjewel! Voel je vrij om me altijd aan te spreken als we elkaar weer in het dorp tegenkomen hè!

Ik voel me begrepen, voel een klik en heb ook meteen ontzettend veel bruikbare tips gekregen

23 december 2021

Meerdere keren heb ik het gevoel gehad bij hulpverleners niet op de juiste plek te zijn met de hulpvraag over m’n zoon. Vanavond via een vriendin bij Sandra terecht gekomen en eindelijk heb ik het gevoel helemaal op de goede plek te zijn, ik voel me begrepen, voel een klik en heb ook meteen ontzettend veel bruikbare tips gekregen waar ik morgen al iets mee kan. Super fijn, alvast bedankt en ik wil hier zeker verder mee! 😀

Silvia

Antwoord van 0 tot 18

Dankjewel Silvia voor je lieve woorden! Ik vond ons gesprek ook erg gezellig! Heel veel succes en laat me vooral tzt weten of het gelukt is!

Nuttige tips, alles gebracht met humor maar serieus als het nodig was

23 december 2021

Sandra heeft ons goed geholpen! Het was fijn om als ouder met haar te sparren over dingen waar wij tegenaan liepen. Nuttige tips, alles gebracht met humor maar serieus als het nodig was. Nogmaals dank!

Saskia Bouchtaoui

Antwoord van 0 tot 18

Dankjewel Saskia! Jullie waren mijn allereerste online-spreekuur-ouders, dus vond het ook wel spannend! Ik wens jullie veel succes met uitproberen van de tips en wie weet tot ziens!