Specialistische begeleiding & training aan jeugd, ouders en professionals op het gebied van gedrag en sociaal-emotionele ontwikkeling

MASTERCLASS, WORKSHOP, TRAININGEN

Alweer een aantal jaren geleden gaf ik geregeld 2 en 3 daagse (SKJ-geregistreerde) trainingen ‘Omgaan met agressie‘ aan hulpverleners en managers van een jeugdzorginstelling.

Op de HAN (Hogeschool Arnhem Nijmegen), bij de opleiding Social Work, heb ik hier ook een aantal gastlessen over mogen geven.

Daarnaast heb ik op enkele basisscholen in de afgelopen jaren ook workshops (o.a. Beelddenken) mogen geven.

Ik vind het dus echt fantastisch om kennis (en psycho educatie) te delen met professionals, kinderen & hun ouders.

Dit maakt dat het geven van masterclasses, workshops en trainingen al een tijdje op mijn wensenlijst (als zzp-er!) staat.

Op 24 april 2024 is dan eindelijk mijn 1e masterclass, als zzp-er, Hoe help ik mijn kind met meer zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld van start gegaan. Deze masterclass is goed ontvangen door de aanwezige deelnemers en zij zijn allen met nieuwe inzichten weer naar huis gegaan.
Op 10 juni 2024 staat deze masterclass weer op de agenda. Meld je daarvoor aan via: AANMELDFORMULIER MASTERCLASS/WORKSHOP

Masterclasses, workshops en trainingen zoals:
Joepie, ik heb ADHD‘, ‘Anders kijken naar gedrag‘, ‘Zet eens wat vaker de ADHD-pet/Autisme-pet/hoogbegaafdheids-pet op‘ en ‘Waarom bewegen noodzakelijk is zijn nog (steeds) niet volledig uitgewerkt, maar bied ik graag aan.

Heb je zelf een onderwerp waar jij of jouw team meer over wilt weten, neem dan contact met mij op via Sandra@0tot18.nl of 06-44872093. Ik kan dan met je meedenken en ook meteen aangeven of ik de juiste persoon voor dat onderwerp ben.