Specialistische begeleiding & training aan jeugd, ouders en professionals op het gebied van gedrag en sociaal-emotionele ontwikkeling

AANMELDFORMULIER MASTERCLASS/WORKSHOP

Masterclass Hoe help ik mijn kind met meer zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld?
€20,00

Wil jij in 1,5 uur nieuwe inzichten en praktische handvatten krijgen in hoe jij jouw kind (of puber) kunt helpen om meer zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld te krijgen?

Kom dan naar mijn masterclass, in mijn nieuwe praktijk aan de St. Annastraat 288 in Nijmegen!

Ik zal veel vertellen (kletsen is my middle name 😉 ) en jij kunt gewoon lekker achterover zitten en luisteren, natuurlijk mét een kop koffie of thee! Wees gerust, er zijn geen ‘enge’ rollenspellen ofzo.
Afhankelijk van de aanwezige deelnemers, zul je wel of misschien toch niet, situaties uit je eigen gezin delen waarop ik en/of de andere deelnemers kunnen reageren. Dit wordt over het algemeen als heel prettig en zinvol ervaren! Je bent uiteraard absoluut niks verplicht te vertellen en te delen!

Meld je aan via onderstaand formulier en dan hoop ik je te zien!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Masterclass/Workshop
Naam
(moet ik weten ivm boekhouding/factuur)
(moet ik weten ivm boekhouding/factuur)
Ik wil een (officiele) factuur via email ontvangen
0,00 €
In de (automatische) bevestigingspop-up na klikken op de verzendbutton hieronder, staat een link om te betalen. Zodra de betaling ontvangen is, is de aanmelding definitief. Hiervan krijg je (handmatig) een bevestiging. Bij annulering van deelname na 48 uur vóór de masterclass / workshop of bij no-show is geen restitutie mogelijk.